Saturday, March 1, 2008

Kas on asja?

Istun vaikselt juba pikemat aega tühjalt arvuti taga ja üritan iseendale tarka nägu teha. Viimasel ajal ei oska enam eriti kodus olla...st. nii nagu seda sai oldud varem.
Samas on kodus ikka veel mingi närvilisus, mis juba mitu aastat kiusab siinseid, aga eks see ole mingis mõttes ka loomulik..., kuigi vahel on valus... Kuskil on miski, mis nagu tõmbaks enda poole ega lase rahulikult olla. Samas on näha ka positiivsemaid noote - koju tulles on tekkinud kõva töötahe ja soov teha olemine siinsamas veelgi ilusamaks..kuigi ilu pidi vaataja silmades olema. Selle aastaga on palju plaane, mis kõik vaja kodus ja aias tegudeks teha. Autole uus varjualune (garaaz on ju igasugu jalgrattaid, muruniidukeid ja muud pahna täis, lisaks on uks liialt kitsas:D), uus välikemmerg ja veoauto-veranda (või kuidas mu vaimusünnitist nimetada) on alles nimekirja algus, lisaks palju tegutsemist aias ja selle ümbruses - ühesõnaga - Tuleb mõelda suurelt!

Tähtsaid kirju või vastuseid on ikka valus oodata - eile saatsin lõpuks oma lõpetamiskirja treenerile ära, ise värisedes samal ajal kui haavaleht. Mulle lihtsalt ei meeldi loobuda ja samas elan arvatavasti liialt tugevalt asjadesse sisse, ikka ja jälle üle mõeldes! Loodetavasti on minu kaalutlused veenvad ja ei teki mingeid probleeme. Krt. jälle tegelen ülemõtlemisega : (

Suures plaanis on siiski kõik korras. Tahaks veidi tagasi Tartusse, kus saaks soojas kaisus magada, kuid ega mu kitsal diivanilgi häda ole..veidi kannatust!:)

Mõttes on üles otsida oma kunagi kirjutatud näidendid ja need oma bloogi üles riputada..muidu võib juhtuda, et need meistriteosed kaovad ajale jalgu jäädes sellesamasse musta minevikku.

No comments: