Thursday, February 28, 2008

Kaugete maade kauged lapsed

Täna saab siis üle tüki aja taas kodumanu, nii hea meel on selle pärast:) Palju õnne emme-Elle -- Emal on neljakümneviies sünnipäev ja töotab tulla taas üks hea kõhutäie päev, üks põhjus on kindlasti keeks, mille ma emale tegin...aga ärge palun talle enne õhtut sellest rääkige, tahaks teda üllatada nagu ; ) Ja nii siis kuni esmapäeva õhtuni välja, kui jälle Tartu poole saab asuda. Igatahes on meeleolu mõnusalt ootav, mis sellest, et palju jääb ka Tartu : )

Hommikul oli selle nädala teine tööpäevamoodi asi, taas tugiisikuna. Saime kooki, kuna ühel töötajal oli sünnipäev...mina sain küünlad põlema panna. Tundub, et olen selle tööga ära harjunud, sest täna erilisi probleeme ei esinenud...aint peale lõunasööki, kui jäin kümneks minutiks üksi klassiga tulid välja mõne lapse iseloomujooned, mida ma varem näinud, st. siis kui olime koos õpetajatega...igatahes sain veidi targemaks..

Krmus...selg valutab jälle...tuleb vist oma otsus ära teha, enne peaks arsti juurest läbi käima. Järjest enam tundub, et peaks võtma füüsilise puhkuse, sest nii ei saa enam jätkata...

Üldjoontes on siiski kõik tips-tops, elu edeneb läbi rõõmsalt roosade (kuigi ma pole neid ise tähele pannudki) prillide, linnud laulavad, päike pistab nüüdsest rohkem pead pilve tagant välja...seda nüüd vähemalt kord nädalas... lisaks on tänavatele ilmunud säärevärisejad, rullid testivad kumme (see talv on nende jaoks küll ikaldus, sest kuna lund ja jääd pole peab rohkem vaatama rahakotti), kodututel on bussipeatustes veidigi soojem magada ja skinnheedid soojendavad oma õlitatud kolpasid, tantsides majadevahelistel haljasaladel tuljakut..... Nädala lõpus lubab lund!

Mittekohustuslik kirjandus.

No comments: