Monday, August 31, 2009

õis

Täna on siis see imeline päev, kus algab järjekordne akadeemiline aasta. Kui ma hommikul pool 8, olles muud toimetused ära teinud, arvuti lahti lõin ja ÕISi sisse proovisin saada, siis oh üllatust - saingi! Nii tore! Kohe hakkasin ainetele registreerima... Praegu tundub, et teisipäev, kolmapäev ja reede on päris vabad päevad, neljapäeval on kool 8-10. Loodetavasti saan midagi juurde, muidu muutub elu natuke igavaks veel. Hakkan kodus korda looma ja süüa tegema, nii et kui teised koju jõuavad, on toit soe.
Täna hakkan oma uue eluülesandega harjutama - pesu juba peseb, hiljem teen pirukat ja pajarooga, koristan tube. Tuhkapriidu!
Eile hommikul tuli mõte minna seenele. Kolme tunniga, kaheksast üheteistkümneni, korjasime nelja peale kaks täis korvi ja kaks poolikut suuremat korvi. Mina olin pooliku korvi omanik, kuid kokkuvõttes jäin rahule. Hiljem kupatati seeni õhtuni välja. Kui me maalt pool seitse ära sõitsime, siis oli üks potitäis seeni veel täiesti keetmata. Minu roll oli Elvega kõik ära puhastada, samamoodi puhastasin varemkorjatud pohli. Igatahes lõpuks oli väsimus peal küll.

No comments: