Saturday, March 13, 2010

lumi langes lume peale, kokku sai hang - heinategu oodaku

Alustaks seekord neljapäevast, kui pikka, kuid tavapärasemast veidi lühemat kooli-tööpäeva, juhtus olema aega, et Elvega kinno minna. Filmiks siis "Coco enne Chaneli". Päris toekas film, Audrey Tautou on jätkuvalt kena, no eks see toetas veidi filmi ka. Õhtul kulmineerus külm olek kõrge palavikuga.
Reede magasin poole 12ni (enne seda tund aega lugesin). Kerge palavik pani loenguluusi tegema. Koristasin,hiljem tegime süüa - ma keeksi, Elve soolast. Külla tulid Elve sõbranna ja ta kaasa. Õhtul vaatasime Eesti laulu ja rõõmustasime veidi ülepromotud "Rapuntzeli" teise koha üle (mitte halva pärast). "Siren" oli kuidagi kandvam, teistsugune, maikuus on vähemalt midagi suurelt kontserdilt oodata.
Täna hommikul, kui külalised lahkusid, siis läks Elve maalima, mina aga autole sisseoste tegema. Küll alles kulus seda piskut, mida nagu polekski. Hiljem käisime mulle pükse vaatamas (teatud piirkond kulub eriti ruttu), lõpuks saingi endale ühed, loodetavasti on oma esialgset hinda väärt. Hea, kui on olemas soodusmüük!
Veidi aja eest sai Egerti ja Sigritiga Baribali piljardisaalis käidud. Esimest korda. Polnud kõige hullem saal, kuid Trehv oli ikka kuidagi kodusem. Nüüd on aga vaja veidi õppida.

No comments: