Monday, June 13, 2011

Tore nädalavahetus

Nädalavahetus algas reedel, kui pärast lühikest tööpäeva sai Tartu-Tallinn bussile istutud. Pealinnas käisime kõigepealt söömas, siis veel söömas ja siis teatris ja siis veel teatris.
Kahjuks jäi Linnateatri "Üsna maailma lõpus" ära, kuid kiired jalad viisid meid Hobuveskisse Oma lava "Felix Ormusson"i kaema. Mulle meeldis nii tegevuskoht, kujundus kui ka näitlejad. Lugu ise on juba tuttav - raamatut pole veel jõudnuid lugeda, kuid paar aastat tagasi sai "UNT!"il "Helene, Marion ja Felix" vaatamas käidud. Reedene tükk oli kompaktsem ja selgem, õnneks oli ka piisavalt lühike (nädala väsimus oli silmades).

Laupäeval käisime lausa kaks korda ujumas. Mine tea, millal taas sooja vett saab. Hea meel, et eelmisel suvel sai suuremast veehirmust üle, väga mõnus on vee peal liuelda.
Tegime ka suvise lõunasöögilaua, kus oli nii head liha, salatit kui magustoitu. Väga mõnus ja puhatalaskev päev.

Pühapäev oli ehk kõige kultuurirohkem. Hommikul oli üleliigset aega, mid kulutad ristsõnadele ja sudokudele , Pärastlõunal sõitis auto Jõgevale, et vaadata, kuidas naised peol tantsu vihuvad. Väga kena vaatepilt. Hiljem sai ka ühega tantsijatest taastutvust sobitada.
Õhtune aeg kulus ilusale rohelisele Rakverele. Kohaliku teatri "Noor Eesti" oli väga meeldiv, hoolimata isegi sääskedest, kes suvist õhustikku mängisid. Kuna väsitava tagasiteega Tartu sai kadus peast palju juttu, mida oleks üles kirjutada saanud, siis selleks korraks piisab.


No comments: