Tuesday, June 7, 2011

Soe supp


Istun rõdul ja naudin viimaseid minuteid enne kui kallis Päike enda näo siiapoole keerab. Tuba on liiga soe, siin on vähemalt mõnus tuuleke. Väga mõnus!
Vahepeal on jõudnud kooliaasta selleks aastaks ära lõppeda...kui kaheksa eksamitegijat välja arvata. Enamikega on asjad kombes, jääb vaid järgmist kolmapäeva oodata, kui seegi läbi saab. Ise eriti tööd enam teha ei jõua - vahel on kosta kuskilt mulksumist - see on vist mu aju, mis vaikselt keeb. Homme õnneks peab töö juurde minema, ehk saab seal hõlpu.
Jah...viimastel nädalatel on rohkem olnud puhkusemeeleolu kui töötahe. Aa jaa... teatriski sai käidud. Polygonteatri "Nagu poisid vihma käes" Genialistide klubis. Kohati arusaamatu, kohati seosetu, kuid lugu ise oli hea ning arvestades nii näitlejate noorust ja odavat piletit, siis võib õhtuga rahule jääda. Etenduses oli näha mõningast elu!
Sellel kiirel nädalal saab näha Linnateatri "Üsna maailma lõpus", Rakvere Teatri suvelavastust "Noor-Eesti". Samuti Jõgeval toimuvat Naiste Tantsupidu. Tundub tulevat taas põnevalt palav nädal.
Päike on jõudnud jalgadele...

No comments: