Friday, January 1, 2010

Head uut!

Nagu juhuslikult on ilmunud areenile uus, 2010. aasta. Siiamaani pole eriti kohale jõudnud, kui aus olla. Aga uskumatu nagu see on, mul oli üle tüki aja jõulutunne. Mitte küll selline nagu kunagi lapsena isaga kuuske toomas ja hiljem seal all olles, kuid mulle seekordsed jõulud väga meeldisid. Jõululaupäeva õhtul olin Elve pool. Sõime, jõime ja laulsime päkapikule. Sain päkapikult kenad särgid, kolakarbi, habemeajamisvahtu ja sikuti koos lisavidinatega, mille järgmisel päeval Peipsi peal järele proovisin. Kahjuks oli hommikuks jäässe suur lõhe tekkinud ja jää Venemaa poole ära rännanud. Kaldast kilomeetri kaugusel kala sel päeval ei olnud. Vähemalt sai selle aasta kalalkäikudega alustatud.
2. jõulupühal sõitsime läbi lumise Eesti Märjamaale ja päev hiljem koju Viljandimaale. Poleks elu sees arvanud, et Eestimaa võib nii ilus olla=D. Kodus oli mugav olla, kahjuks jääb linnaeluga äraharjudes sellest natuke väheks. Kui suvel on vähemalt midagi kaevata, siis praegu, talve lumistes tingimustes on raske endale tegevust leida. Jaanuari keskel proovin metsas endale rakendust saada, kuigi juba mitme aasta puud on ette tehtud. Sellegipoolest on kodus tore=) Ja uued kindad, maitseained, maasika-rabarberi moos ja muu hea kulusid ära küll, mis jõuluvana oli kuuse alla jätnud.
Paar päeva jälle Elve maal ja vanaaastaõhtu sai veedetud Tartus. Vaatasime Elve ja Angelikaga televiisorit, mängisime Aliast ja siis see hakkas. Võib vist öelda, et see aastavahetus oli minu jaoks seni kõige ilusama saluudiga. Peale seda sõitsime linna peale. Mina kui vanur keeldusin Illusiooni minemast ja nii vaatasime algul Plink-plonki (tühi saal) ja siis Püssirohu keldrisse. See aasta proovin ennast veidi nooremaks timmida ja ehk järgmisel vahetusel võtame Illusiooni ette. Muidu oli tore, eriti seltskond. Hiljem veel mängisime mälumängu doominot ja vist pool 7 hommikul saime koju magama.
Täna on viitsimatuse all päev möödunud. Enamik aega vaatasin telekat ja tegin süüa. Kuna raha on enamvähem 0 (palk otsustas detsembri lõpu asemel oma tulemisega viivitada), siis tuleb süüa vanasid väheseid varusid. Tegin praeube, sibula, küüslaugu ja tomatikastmes. Kõrvale haukasin kapsasalatit, praemuna ja piimakohvi ning voila - kõht saigi täis. Õnneks olen suutnud ka natuke lugeda. 26st kohustuslikust artiklist, mis 5. jaanuari eksamiks on vaja läbi lugeda, on 5 läbi. Nii, et homme algab tõsine tööaeg. Samuti hakkan homme köögivalamu ärajooksu lahti võtma. Asi on nii jube umbes ning ka natuke vale nurga all, et vajab rohkem tähelepanu. Ei kurda üldse - see aasta on aeg panna pidur mõttetule passimisele. Aeg on suureks saada! Kõike head=)

No comments: