Wednesday, October 28, 2009

päev

Täna oli koogikolmapäev - tegin õunakooki. Kokkuvõttes päris hea, kuid arvestades, et sinna läks oma 4dl-i suhkurt ja 200g võid, siis üritasin end söömast tagasi hoida.
Avastasin täna, et olen viimase kahe nädala jooksul saanud hakkama 50 krooniga. Uskumatu kokkuhoidlikkus, eriti arvestades mind. Kui veel nii edasi läheb, siis tundub, et pean otsima endale veel ühe töökoha(kese) juurde.
Homsega saab suurem puhkus ka läbi. Praegu on mõttes plaan, et homme, olles loengust tagasi jõudnud, lähen ma üle pika aja taas jooksuringile. Teisipäevasest pallitrennist jääb natuke vajaka selleks, et saada endale sportlik keha - sikspäkk ja vähem rasva. Nüüd tunudb vaim selleks valmis olevat. Järgmine nädal, kui neljapäev on juba tööpäev, siis üritan oma jooksmised ära teha kas reedel või laupäeval. Ehk saan minagi kunagi ilusaks poisiks...st. meheks, arvestades juba mu kaelas rippuvat vanust.
Kuna viimased ajad on kuidagi kahtlaselt "masu" igas mõttes, siis laenutasin raamatukogust "Murphy seaduste täieliku kogu". Nüüd lähengi endasse uut eluvaimu süstima. Tschüüü-üs!

No comments: