Thursday, October 1, 2009

köök

Täna teen lihapalle, või õigemini ahjukotlette, või õigemini kuidas iganes. Tainast tuli nii palju, et saab kaks laari teha. Huvitav, mis nii suure koguse lihaga korraga peale hakata? Eks paistab, mis kokku kukub.
See nädal on olnud kiire-kiire-kiire. Esmapäeval jäi kaks loengut õnneks ära, niimoodi oli aega vahepeal Itaalia köögis söömas käia. Eile ja üleeile olid veidi rohkem mahti puhata, kuid kiire oli igaljuhul. Eriti Maarja kooli lohet mängides. Ai kui osavad lohetapjad ka on ilma sündinud, tabavad ikka õigeid kohti. Nagu kael. Õnneks lohe taltsus ise, päästjad õpetajad panid ta mõõgavendade eest puuri, kust see ära põgenes, et järgmine aasta taas naasta. Õhtul jõudis lohe end isegi trennis liigutada.
Eile käisime Elvega peale tööd kinos. Algul panin küll sõrad vastu, kuid kuna mul polnud nagunii midagi teha, otsustasin proovida. Päris normaalne oli. Nüüd on Elvega kahepeale plaan võtta ka mingi kokaraamat ja see täies mahus läbi kokata.
Praegu olen täielikult sooda, tahaks natuke omaette olla ja endamisi passida ja vaagida oma filosoofilise olemuse üle. Koju maale proovin nüüd homme sõita ja siis sealt rongiga laupäev Tallinasse teatrisse.




.

No comments: