Friday, February 6, 2009

Kokkuvõte

Pühapäeval taas Tartusse maandudes sain uuesti teada, et mul tuleb järgmised päevad Maarja koolis veeta, seekord siis 1. klassis, kus ma olen juba varem asendanud. Nüüd siis abiõpetaja asendaja, kes oli sunnitud olema õpetaja asendaja. Päris meeleolukas oli.
Mis meelde jäi? Vb see kui A, kes oli just 15 minutit tagasi vetsus käinud keset mänguhoogu ühe koha peal karglema hakkas ja äkitselt ääääööäöäääääääääööööääääää....tsorrrrrr, küll võib väikse inimese põis palju mahutada ja üldse pole ilus keset klassipõrandat niiviisi. Või siis E, kes on üldse kõigi lemmik oma sigadustega. Aga karistusmeetoditest ma parem ei räägi:D

Lõputööga astusin selle nädalaga suure sammu edasi, st. hakkasin lõpuks tegema midagi. Nüüd on tekkinud võimalus, et saan ehk seni enda jaoks kättesaamatusse Puiatussegi. Varsti näeb, aga esimese osa kokkuvõtted on juba olemas.
Lisaks pean end tõsisemalt kokku võtma ja Kaagvere koolitustega asjad paika panema. Õnneks on järgmine tähtaaeg - esmapäev paika pandud:d

Täna lähme Elvega Viljandisse, võttes Angelika kampa, et realiseerida tema jõulukink "Börs ja börsitar" Ugala teatris. Ugalas pole tükk aega käinud ka, viimane kord oli vist kusagil 2007 november, kui oli "Marilyn". Loodan tänasest paremat tükki, arvustustes on see vägagi head kaja leidnud.

No comments: