Saturday, July 17, 2010

suvi

Suvi on tore, eriti siis, kui on aega, vahendeid ja võimalusi seda veeta.
Eile ärkasin kell 6, viisin ema tööle ja sõitsin Tartu. Vara tõusta on väga mõnus, mitte nagu täna, kui ma magasin kell pool 11ni. Kuigi magamine on ka tore tegevus. Panin siis pesu , peale seda vaibad pessu ja läksin Liina juurde hommikust sööma. Kell 9 hommikut süüa pole just väga eriskummaline, kuid kui olla juba kolm tundi tegevuses, siis tundub see lõunasöögina. Hiljem käisime veel Hansapäevadel, mis polnud veel hakanud, Supilinna, Kaubamajas ja turul.

Kotid kraami täis sõitsin üle nädala taas Elve poole maale. Mängisime sulgpalli ja käisime ujumas. Mina loomulikult oma sinise rõngaga, sest mine sa tea, mis vool toob. Hiljem sõime kukeseenepirukat, vaatasime telekat ja seiklesime natuke niisama=D No mõistus jõudis ikka ööseks koju, niivõrd kuivõrd. Ja nii me pärast keskööd magama jäimegi.

Täna oleme olesklenud, lugenud, söönud, noppinud maitseks vaarikaid ja mänginud Eesti mängu. Elve nupud olid seekord edukamad kui minu aga 2, 5 ja 6. koht on ka väärt tulemus. Nüüd tuleb oodata, mida õhtu pakub=)

No comments: