Saturday, March 28, 2009

Tripp

Täna oli hiilgetore päev. Hommik oli nagu hommik ikka, nagu tavapäraselt oli kell 6.40...selle vahega, et täna oli laupäev, harjumustel on ikka suur mõjuvõim. Esimene positiivne asi oli/on see, et selle nädalavahetusega algab uus vormel-1 hooaeg. Kui mõtlema hakata, siis tänavune on mu juubeliaasta vormeliülekande ees - viieteistkümnes. Mul on olnud suht palju lemmikuid - Michael Schumacher (vaid siis kui ta noor oli ja Benettonis sõitis), Heinz-Harald Frenzen, Mika Hakkinen, David Coulthard, Kimi Raikkonen (kui McLarenis sõitis), Fernando Alonso, Lewis Hamilton...lisaks paljupalju pisemaid lemmikuid ... üks asi on olnud aga üks ja kindel peaasi, et keegi Ferrarile ära teeks. Tean küll, et Ferrari meeskond on üks F1-sümboleid, kuid see, kuidas läbi aja on omale erinevaid tiitleid ja punkte teenitud (tihti ka koos FIA abiga) mulle väga ei meeldi. Saan aru, et mäng on mäng ja mõningased "trikid" on lubatud, kuid mitte nii tihti nagu see on olnud.
Peale hommikuteed ja munahüüvet võtsime Elvega ette sõidu Võrumaale. Käisime Ränduri söögikohas hommist söömas ja siis peaaegu igas Võru peatänava kaltsus. Ühest nõudepoest saime väga ilusa tutt-uue teekannu, valge ja kena. Käisime veel Kreutzwaldi muuseumis, mis meile väga meeldis. Ka Rogosi mõis Haanjamaal nägi kobe välja.
Praegu aga sõiman Armeenia-Eesti mängus küljekohtuniku, kes "mittevärava" ära luges. Raisk....muidu mängivad Eestlased hästi:)

1 comment:

Egert said...

Kuidagi heitlik oled nende lemmikutega olnud meil..